Hoe maak je een indrukwekkend visitekaartje

Hoe maak je een indrukwekkend visitekaartje

Wat voor visitekaartje heb je? Of op welke visitekaartjes wordt je verblind? Wilt u geen visitekaartje van het bedrijf waarvoor u werkt, maken? Als je het toch hebt, is het goed om iets met een impact te hebben! Hoe maak je een visitekaartje te maken van een goede eerste indruk werd geïntroduceerd in Web Designer depot, dus ik zal proberen om het te vertalen!

Als webontwerpers en-ontwikkel ontwikkelaars hebben we de neiging om marketing met papier te vergeten. Printisme kan echter erg handig zijn als u een klant face-to-face ontmoet, zoals een vergadering, of wanneer u iemand ontmoet die in de toekomst zaken kan doen. Het hebben van een visitekaartje is een zeer goede manier om jezelf te adverteren in de offline wereld.

Natuurlijk is webdesign een creatief veld, dus u wilt dat uw visitekaartjes elementen bevatten die uw vaardigheden laten zien, zoals portefeuilles. Je zou zoveel tijd en energie moeten besteden aan visitekaartjes zoals je een website zou ontwerpen. En de vaardigheden die nodig zijn om een visitekaartje te ontwerpen, passen gemakkelijk in de vaardigheden van het ontwerpen van een website. Laten we het hebben over het ontwerpen van visitekaartjes!

Grootte en vorm
Er is een verticaal en horizontaal type, maar 55 x 91 mm is de standaardgrootte van visitekaartjes. Verticaal type is het meest orthodoxe type. Natuurlijk gebruiken sommige mensen en bedrijven horizontale visitekaartjes. Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van standaard maten. Omdat het eerst gebruikelijk is, worden de kosten verlaagd. Andere “visitekaartjes” worden onmiddellijk herkend of geplaatst in een standaard visitekaartje geval. Maar omdat de standaardgrootte 55 x 91 mm is, betekent dit niet dat je het moet volgen. Het is mogelijk om het te gebruiken voor visitekaartjes in elke grootte of vorm door volledig gebruik te maken van de nieuwste Print-en snijtechnologie. Cut-out is populair, nietwaar? U een standaardrechthoek toevoegen als een optie, zoals afronden. Daarnaast is het ook mogelijk om het hele visitekaartje te vormen, zoals logo en bedrijfs karakter. Echter, een vorm die te ingewikkeld is zal snel buigen, of integendeel, het zal ongastvrij worden, en het heeft geen zin om een visitekaartje te maken.

Een mooi voorbeeld van uitsnijden. Ik snijd de personages uit.

Het wordt steeds populairder om de grootte te verhogen en om het klein te maken. Grote visitekaartjes veranderen vaak hun vorm door stanswerk (eenvoudige vormen, gesneden in afbeeldings vormen). Een die-cut visitekaartje zal een verschil maken van zijn rivalen. Vouwen is ook een van de opties. U ook een verschil maken in de lengte van de vouw.

Materialen en effecten
Veel visitekaartjes gebruiken papier genaamd “standaardpapier” op visitekaartjes. Standaardpapier heeft gewicht, papierkwaliteit en kleur, waardoor de prijs verandert. Crèmegebaseerde en witte visitekaartjes zijn gebruikelijk, maar u elke kleur gebruiken. Neem contact op met het drukkerij bedrijf voor een optionele kleur! Papierkwaliteit is natuurlijk ook belangrijk. Of het nu een glad materiaal, een ruw materiaal, een mat of een glans is. Ik denk dat je me een papieren voorbeeld laten zien, dus neem een kijkje.

Coating
Er zijn veel ongecoate visitekaartjes, maar u ze als optie selecteren. Waterdichting, UV-verwerking, enz. In de meeste gevallen is een extra vergoeding vereist.

Speciale materialen
Veel visitekaartjes worden op papier gedrukt, maar er zijn ook veel andere visitekaartjes op het materiaal gedrukt. Kunststof en hout zijn populair. Plastic visitekaartjes kunnen worden geselecteerd uit transparant, doorschijnend, gekleurd, enz. De prijs is ook niet zo hoog.

Visitekaartje ontwerp
Ik ben Mana’s visitekaartje. Zet de kleur op het plastic materiaal op een duidelijk beeld. Als je het wilt, praat dan met mij als je het ziet in de stad w

Reliëf (reliëf)
Druk op het papier om het visitekaartje gedeeltelijk te extruden. In veel gevallen wordt er geen inkt gebruikt. Reliëf uw logo, patroon, afbeelding en meer.

Decoratie
Afhankelijk van uw budget kan elke decoratie aan uw visitekaartje worden toegevoegd. Laten we allereerst de drukkerij vragen wat voor soort decoratie mogelijk is en een idee bedenken.

Visitekaartjes met haarspelden

Afdrukbewerking
Er zijn veel drukprocessen. De kwaliteit, het uiterlijk en de prijs zullen ook veranderen. De meest elementaire afdrukmethode wordt offset-afdrukken genoemd, die in korte tijd in grote hoeveelheden kan worden afgedrukt, maar is duur. Digitaal printen kan worden afgedrukt op laser printer apparatuur en nog sneller afgewerkt dan offsetdruk tegen een lagere prijs.

Er zijn verschillende andere opties. Type pers (typeplaatje) is een van de verwerking die het uiterlijk prachtig maakt. Druk op het patroon tegen het papier om een uitsparing op de vorm van de letter of afbeelding toe te passen. Een of twee kleuren alleen maken een mooie afwerking. De prijs is hoog, maar de mate van perfectie is ook hoog.

Type persen neigt te worden geassocieerd met traditionele ontwerpen, maar het is ook effectief voor moderne ontwerpen als deze.

Intaglio afdrukken (gegraveerd afdrukken) is ook een optie. Intaglio Printing wordt gebruikt voor bruiloft lades, briefpapier, enz., maar het kan ook worden gebruikt voor visitekaartjes. Groeven worden gemaakt in koper of zink door etsen of gravure technieken. Bij het printen, bedek de plaat met inkt, veeg het oppervlak af met een krant, enz., zodat de inkt alleen in de groef blijft. De inkt wordt van de groef van de plaat naar het papier door de plaat en het papier onder druk overgebracht. Het is mogelijk om de tint te veranderen als gevolg van de toename of afname van de hoeveelheid inkt, en het is uitstekend in de reproduceerbaarheid van foto’s.

U ook uw eigen visitekaartjes afdrukken. U inkjetpapier kopen voor visitekaartjes en het afdrukken op een thuis printer. Als je visitekaartje heel simpel, monochroom is of als je niet veel budget hebt, is het een goede manier om het te doen. Bereid inkjetpapier en-frezen voor uw visitekaartjes zo hoog mogelijk. Ik gebruik een sjabloon voor visitekaartjes te leggen, maar het is een goed idee om de naaimachine ogen één voor één af te snijden aan het einde.

Kleuren en stijlen
Nu u een idee hebt van een optie die u aan een visitekaartje toevoegen, is het volgende wat u denkt over het ontwerpen van uw visitekaartje. Houd rekening met uw huidige bedrijfsstijl, website en afbeelding die u wilt uitdrukken voor toekomstige klanten.

Een goed voorbeeld van hoe kleuren worden gebruikt in visitekaartjes

Afdrukken in vier kleuren wordt gebruikt voor zowel offset als digitaal printen. Als je het een effen kleur wilt maken, kun je iets minder geld besparen (ik denk dat het afhankelijk is van het drukkerij bedrijf…). Aan de andere kant, als het een of twee kleuren, het kan goedkoper zijn om een zetwerk of diepdruk afdrukken gebruiken. Als uw website minimalistisch is, moet u ook uw visitekaartje minimaal maken. Besteed aandacht aan lettertypen en kleuren in plaats van afbeeldingen en decoraties. Minimaal ontwerp, vooral als je niet veel kleur gebruikt, denk ik dat je moet proberen met behulp van printtechnieken zoals type Press (type Press) en gravure (diepdruk). Als het ontwerp echter artistiek is, moet u dit weergeven op het visitekaartje. Laten we ons richten op een visitekaartje dat creatief is als een website door individualiteit te voorspellen met vier kleuren afdrukken. Probeer een aantal stijlen en ontwerpen en schatten hoeveel het kost per stuk, afhankelijk van het aantal bestellingen. Van slechts een paar tientallen yen tot een paar honderd yen, je budget zal uiteindelijk een geweldige finish maken.

Informatie die in het visitekaartje moet worden opgenomen
Houd er rekening mee dat visitekaartjes een middel zijn om contact op te nemen met klanten. De informatie over visitekaartjes is een belangrijk onderdeel van hoe effectief het zal zijn in de toekomst. Sommige mensen hebben echter slechts een beetje informatie. Het is de geest van “simpel is het beste.” Welke informatie u plaatst, hangt af van uw visitekaartje ontwerp en hoe u communiceert met uw klanten. De eenvoudigste is om alleen de URL van de website te plaatsen. Dit is alleen als uw URL uw naam of bedrijfsnaam is, en anders zal het moeilijk te begrijpen zijn. Minstens

Naam
Bedrijfsnaam
Wat voor werk doe je?
Contact gegevens (telefoonnummer en e-mailadres)
Website-URL
Anders dan dat,

Adres
Twitter-gebruikersnaam
Gelieerde ondernemingen en lidmaatschappen
Vangst kopie
Het kan worden opgenomen, zoals. Het is ook goed om een logo of achtergrondafbeelding te gebruiken. Natuurlijk zijn alleen tekens acceptabel. Het is belangrijk om zich aan te passen aan Business Tools en websites.

Een bestand maken
Voor degenen die werken op webdesign, grafisch ontwerp kan een beetje anders. Het wordt echter een armoedig visitekaartje als je zegt dat het niet gerelateerd is aan de webshop.

In drukstof is dpi een van de belangrijkste dingen. De resolutie van het visitekaartje en de afbeelding die is opgenomen in het visitekaartje is geschikt voor ongeveer 300 dpi. Het lettertype is geen afbeelding, maar een overzicht om het in een bestand te maken. Als de afbeelding of kleur zich aan de rand van het visitekaartje bevindt, wees dan voorzichtig bij het afsnijden. Afhankelijk van de drukkerij kan het afsnijden een optionele prijs zijn.

Ik denk dat verschillende drukkerijen verschillende bestandsformaten hebben, dus controleer de richtlijnen van tevoren. PDF-bestanden zijn mogelijk OK of het oorspronkelijke bestand (zoals AI) is mogelijk vereist. Veel bedrijven moeten EPS-bestanden accepteren.

Voorbeeld van een leuk visitekaartje
Hier zijn een aantal leuke visitekaartjes met ideeën voor het ontwerpen van visitekaartjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *