Een verscheidenheid aan leuke visitekaartjes ontwerpen voor degenen die actief zijn in de binnenlandse web-industrie

Een verscheidenheid aan leuke visitekaartjes ontwerpen voor degenen die actief zijn in de binnenlandse web-industrie

De persoon, het visitekaartje ontwerp dat is ook de eerste indruk van het bedrijf. Veel visitekaartje ontwerpen worden in het buitenland geïntroduceerd, maar het is moeilijk om ze te vinden in Japan. In dat, ik zal de een van een mooi ontwerp in een keer uit de visitekaartjes die ik kreeg direct in de off-party introduceren! Er zijn verschillende ontwerpen zoals Simple pop elegant, dus zie het!

Ik heb deelgenomen aan de off-party.

Ik ving de informatie op die Mr. Yamada van het neta-boek van de persoon die de homepage maakt gaat spelen in Tokio, en ik ben ook terug uit Australië! Op 29 januari hielden we een off-site Meeting getiteld “Welcome to Tokyo in de NetaBook en Web Creator box”! Er zijn in totaal ongeveer 80 mensen, en de begroeting is snel rond en rond. Het spijt me echt als er mensen zijn die niet met me konden praten.

Ik kreeg een leuk visitekaartje.
Ik Introduceer het visitekaartje van het creatieve ontwerp dat ik heb gekregen in de off-site Meeting! Veel vormen, materialen, ontwerpen en ontwerpen die leuk zullen zijn om te bekijken! Ik hoop dat je het zal gebruiken als een referentie voor visitekaartje ontwerp.

Web Creator vak Mana
Visitekaartje ontwerp

Allereerst, ik, Mana visitekaartje. Een semi-transparant visitekaartje. Er is ook het nadeel dat het moeilijk te zien is in de plaats waar er geen licht is.

Yuta Konishi
Visitekaartje ontwerp

Creatief directeur Yuta Konishi’s visitekaartje. Het logo en het hart zijn transparant in oranje. Het is ook een punt dat er stiekem een klein hart in dat deel is!

Yuta Konishi (K-Musiclife)
Kaart

Ik ontving ook een visitekaartje voor Mr. Konishi’s net label K-Musiclife. Het beeld van blauw water is prachtig.

Mr. Umbaboo.

Umbaboo’s visitekaartje. Illustraties zijn schattig! Er zijn 10 patronen van ontwerp, en ik hoorde dat het één beeld wordt wanneer ik ze allemaal Verzamel, en ik werd gedwongen om een foto te sturen! Dat is een interessant idee.

Kazumissimi
Visitekaartje ontwerp

Kazumissimi’s visitekaartje. Elegant design en glad Touch gevoel is een leuk visitekaartje. De aflevering op het moment van het maken van visitekaartjes is “Ik heb een persoonlijk visitekaartje gemaakt (eenvoudige versie). Neem een kijkje!

Dhr. ham.
Grafisch ontwerp

De ham-MEDIA-BLOG van de hammedia’s. Ik vergroot de logo afbeelding om er een patroon van de achtergrond van te maken. De kleur is ook goed!

Nao-San

Het visitekaartje van de nao van het websysteem SE. Het is indrukwekkend om gewoon transparant te zeggen, maar het is meer schattig met handgeschreven lettertypen en pictogrammen.

Yuka Yamagishi (A.C.O.
Visitekaartje ontwerp

Een visitekaartje van Mr. Yamagishi van A.C.O. co., Ltd. Het heeft een impact in een eenvoudige maar levendige tint.

Yuka Yamagishi (persoonlijk)
Visitekaartje ontwerp

Een ander persoonlijk visitekaartje van Yuka Yamagishi. Het lettertype en de paarse tinten met een kleine grunge zijn geweldig.

Mamipeko-San
Visitekaartje ontwerp

Mamipeko’s visitekaartje op Mamipeko.net. Illustraties en transparantie zijn erg schattig!

Dhr. Vanillate.

Het visitekaartje van vanillate bij het ontwerpbureau vanilate. De textuur en illustraties van het papier zijn indrukwekkend.

Kasumi-San
Visitekaartje ontwerp

Het visitekaartje van kasumi van designbits. Net als de website is het een schattig ontwerp van het gevoel dat het papier is afgebroken.

Dhr. Takahashi.
Visitekaartje ontwerp

Het visitekaartje van Mr. Takahashi van de draft Beer blog. Bier kleur is volledig open! De combinatie van geel en zwart laat een indruk achter op mij door ernaar te kijken.

Akira Yamaguchi
Visitekaartje ontwerp

Visitekaartje van de ontwerper Yamaguchi. Verbazingwekkend eenvoudig. De eenvoud liet een indruk van het tegendeel.

Peppen-San

Pepen visitekaartje. De illustratie van Pengin-San is schattig! Warm materiaal is ook een punt.

Dhr. Maeda Kazunori
Visitekaartje ontwerp

Het visitekaartje van Maeda Kazunori. Eenvoudig ontwerp van zwart-wit + blauw. Omdat het alleen in het Engels, het ziet er nog meer verfrissend.

Mr. Wachareal.
Kaart

Het visitekaartje van Illustrator Wachareal en Watanabe. Je coole illustraties op zijn site zien!

Dhr. Senchang.
Visitekaartje ontwerp

Het visitekaartje van Sen-Chan op Senchang.net. De site wordt nog steeds voorbereid, maar ik durdde het te posten omdat de pagina in voorbereiding schattig was. Het idee van de grafiek is interessant.

Masuko
Visitekaartje ontwerp

Het visitekaartje van de Illustrator, Suko. Net als een visitekaartje, heeft het een warme illustratie die zal worden verlicht. U een aantal van haar illustraties te zien op de website (momenteel gerenoveerd).

Machtige werken

Het visitekaartje van Mr. Toyota van Mighty Works. Het ontwerp op maat van de site is cool.

Dai Kawakami
Kaart

Het visitekaartje van Mr. Dai Kawakami van twee keer omhoog. Het is zeer eenvoudig in zwart-wit, maar het type persen is een cool ontwerp.

Dhr. ikzelf
Visitekaartje ontwerp

Mr. mezelf kleine en mooie visitekaartje. Het is minder dan de helft van de grootte van een standaard visitekaartje grootte.

Dhr. PU
Visitekaartje ontwerp

Een visitekaartje van Mr. PU die een Japans-westerse stijl doet. Als je de illustraties met doorschijnend + impact ziet, moet je het niet vergeten.

Takuya Mori
Visitekaartje ontwerp

Mori’s visitekaartje van TM werkt. De afbeelding op de achterzijde voelt enigszins intimiteit.

Dhr. HR.
Visitekaartje ontwerp

Hr. HET visitekaartje van HIROAKI Kato die HR van STUDIO. Heldere groene accenten en draai het geheel aan. Schoon ontwerp.

Hatch2
Ontwerp

Het visitekaartje van Kumakuma van hatch2. Minimalistisch design met een groot logo.

Hiroshi Muroi
Visitekaartje ontwerp

Gimik Design Web Designer Muroi de visitekaartje. Handgeschreven logo en illustraties zijn geweldig. Het wordt een cool ontwerp, zelfs als ik geen kleurgebruik.

Mr. grooves.
grooves visitekaartje

Het visitekaartje van de groeven. Eenvoudig tot indrukwekkend ontwerp in levendige kleuren. Er lijken andere kleurvariaties te zijn.

Hatchi

Het visitekaartje van je vriend. … Het lijkt een handgemaakte visitekaartje gemaakt in een haast de dag voor het feest. Integendeel, ik Introduceer het omdat er een smaak was en het was schattig w

Heeft u een visitekaartje dat een hint van uw ontwerp idee zou zijn? Als we de volgende keer een off-site vergadering gaan houden, zou ik graag meer tijd willen nemen om langzaam met je te praten! Hartelijk dank!

Delen
Opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *