Een leuk visitekaartje ontwerp van de Japanners die actief is in de Web Industry 2013 Edition

Een leuk visitekaartje ontwerp van de Japanners die actief is in de Web Industry 2013 Edition

Elke keer als ik een visitekaartje ruil, denk ik dat de inhoud en het ontwerp geschreven op het visitekaartje vaak het verhaal van het gesprek worden. Ik ben blij om een visitekaartje te krijgen met een mooi ontwerp! Omdat ik deze keer de mogelijkheid had om een visitekaartje voor een Japanse Schepper te krijgen, zal ik het samenvatten in het artikel in de 2013-editie van “een verscheidenheid aan prachtige visitekaartjes ontwerp van de persoon die actief is in de binnenlandse webindustrie” die ik eerder heb geschreven. Probeer te verwijzen naar het ontwerp!

Ik heb deelgenomen aan de off-party.
Senna, een goede vriend van Uebuta in Vancouver, keert tijdelijk terug naar Japan, dus we hielden een feestje in Osaka op 25 mei. Ik heb deelgenomen aan! Deelnemers uit Kagoshima en sterke mensen die zeggen dat het een dagtrip vanuit Tokio is…! Dank aan iedereen die meedeed!

Ik ben ook een personage van de Web manga genaamd Vancouver, dus ik kreeg een karakter sticker! Het spijt me dat ik het niet aan iedereen kan distribueren.

Trouwens, ik heb hieraan deelgenomen. Ik ben verlegen. w ik nam het vanwege ademhalingsmoeilijkheden in ongeveer een uur.

Veel leuke visitekaartjes!
Ik zal enkele introduceren uit de prachtige visitekaartjes die ik heb ontvangen bij de off-site vergadering. Sorry, ik kan niet al je X (

PostScript: alle visitekaartjes hebben de toestemming van de betreffende persoon en we controleren ook de informatie die moet worden gepubliceerd en de informatie die moet worden vervaagd.

Web Creator vak Mana

Allereerst, ik, Mana nieuwe visitekaartje. Ik gebruikte semi-transparante dingen voor een lange tijd, maar ik herontwierp de portefeuille site en het werd vernieuwd om een eenvoudig gevoel. Ik heb al een patroon gemaakt, maar ik kon het niet op tijd afdrukken, dus ik zal het in meer detail introduceren in een ander artikel.

Opmerking: Ik heb een andere versie van het visitekaartje kunnen maken.

Vorig visitekaartje ontwerp
Trouwens, de vorige versie. Er waren ongeveer 40 stuks links, dus we hebben ze samen gedistribueerd, maar dit visitekaartje was populair, dus ik denk erover om het opnieuw af te drukken.

Ik denk dat het ook mogelijk is om het ontwerp van het visitekaartje te veranderen, afhankelijk van de persoon die het als volgt passeert!

Senna-San.
Senna’s visitekaartje
De persoon in de Uebuta in Vancouver, die de organisator is van deze off-party Meeting. Web manga, met illustraties van ons in Vancouver, het is een of andere manier aangenaam beeld!

MS. mo-Chi-ri
Cork visitekaartje
FNM-design Monachieri’s Cork visitekaartje. Het was de enige variant van het visitekaartje dat ik deze keer ontving! Het is een nieuwe visitekaartje dat niet kan worden vergeten als je het krijgt!

Visitekaartje met grafiek
Ik heb ook een standaard formaat. Skill set met behulp van de grafiek van de rug is ook indrukwekkend!

Meneer Baru.
Geïllustreerde visitekaartje
Zebrawolf’s Baru’s visitekaartje beschikt over platte illustraties. We houden de informatie die we plaatsen tot een minimum en verhogen de hoeveelheid ruimte die we vrij kunnen gebruiken om de illustrationstand te maken.

Usako-San
NIS visitekaartje
Het visitekaartje van Usako van Toaways. Het ziet er licht door hoek met transparante verf. Vooral aan de achterzijde komen konijnen tevoorschijn…! Het is een visitekaartje dat schittert met unieke ideeën! Er wordt gezegd dat de drukkerij maakt gebruik van de Wise Steel Plate co., Ltd.

Mr. Yoshida
Eenvoudig visitekaartje
De persoon in het Kladblok van de Web Creator. Levendige kleur is effectief in een eenvoudige. Papier van een beetje ongewone textuur is ook een punt! Over deze ontmoeting, “We gingen naar een feestje in Vancouver!” Het is geïntroduceerd in het artikel.

Dhr. Tsuji (Webi Memo)
Webimemo de visitekaartje
Mensen in het web blog “Webi memo”. Het is uitgegroeid tot een schattig ontwerp, evenals het ontwerp van de blog en de persoon zelf.

Kojiro Fukasawa
Licht blauw visitekaartje
Het visitekaartje van de heer Fukasawa bij Mizuko Design Office. De smaak van het ontwerp is zeer verschillend op de voor-en achterkant, maar beiden zien er net zo netjes uit als een website. Er wordt gezegd dat juso Coworking ook een co-Working-ruimte exploiteert, dus als je in de buurt van Osaka woont, Bekijk het dan!

Tsuyoshi. Heer
Visitekaartje met foto
Het visitekaartje van Tsuyoshi’s van WebCake. Er is ook dat ik als model actief ben in het gratis fotomateriaal van PAKUTASO, het is een face photo op het visitekaartje. Een visitekaartje met een foto of karikatuur maakt het gemakkelijker om het gezicht van de andere persoon te onthouden.

Kayoko-San
Geïllustreerde visitekaartje
Het is een mooi visitekaartje van Kayoko van nayo. De licht textuur van het papier is ook aantrekkelijk.

Meneer YAT.
Yat de visitekaartje
Yat de visitekaartje
YAT de visitekaartje van YAT van BLOG. Bekende illustraties worden ook een beetje Gepost! De achterzijde is indrukwekkend dat slechts één karakter levendig roze wordt gebruikt in zwart-wit.

Makoto Horiguchi (LIG)
LIG visitekaartje
De heer Horiguchi, een knappe kerel, nam deel aan LIG, een webproductiebedrijf dat een gespreksonderwerp was. LiG en wat voor soort vliegende ontwerp te horen… Ik was bang, maar het werd samengesteld in Simple & cool met behulp van monochroom. Opluchting….

Mr. GOUTEN.
Eenvoudig visitekaartje
GOUTENS visitekaartje van Gotennet. De textuur van de tekenpapier stijl is comfortabel om aan te raken. Het is een ontwerp dat een eenvoudige speelsheid in illustraties en kleur kan zien.

Yu Sakai (Webcre8)
Webcre8’s visitekaartje
Het visitekaartje van Yu van WEBCRE8.jp. Het logo is groot, en het is gemakkelijk te begrijpen als het een persoon binnen. Als uw bedrijfslogo of service pictogram enige bekendheid heeft, is het een goede manier om het op te laten vallen.

Akira Tameto
Eenvoudig visitekaartje
Rolo van de heer Tameto de visitekaartje. Het is heel simpel, maar het zit boordevol vloeiende aanraking! Het is ook interessant om het algehele ontwerp schoon te maken en op papier te plakken. iPhone Case ontwerp posting site ReRe is ook in werking.

Dhr. Kana.
Vrouwelijk visitekaartje
Het visitekaartje van Kana-Lier. Het kleurenschema dat een vrouw lijkt te zijn met een hoge helderheid en verzadiging, en de afbeelding vangt mijn oog.

Ryosuke Kamiba (Lancers)
Lancers visitekaartje
Een visitekaartje van Lancers Shinba, een binnenlandse crowdsourcing site. Transparante verf wordt toegepast op het gekleurde deel, en het heeft een gladde afwerking. By the way, het logo ontwerp en het visitekaartje ontwerp lijken te zijn gekozen in de competitie in dezelfde site. Als u geïnteresseerd bent, neem dan een kijkje.

Dhr. Haruna.
Levendige visitekaartjes
Het visitekaartje van haruana met neon kleur. De roze camera op het visitekaartje is zeer indrukwekkend, en als je naar dit visitekaartje kijkt, kun je zien, “Oh, de persoon van die camera!” Ik kan me niet herinneren. Het is ook een goed idee om de kenmerken te plaatsen die je altijd rondvoert.

Dhr. Ihata
Eenvoudig visitekaartje
Het visitekaartje van Mr. Ihata van de Creative Memo Memo. Een heldere gele vogel die in een verfrissende ontwerp accenten staat.

Yoshiki-San
Semi-transparant visitekaartje
Yoshiki’s visitekaartje van WEBNOTE. Het is een wit-gebaseerde semi-transparante plastic visitekaartje, maar het is een beetje moeilijk te begrijpen.

Dhr. Natsumine.
Leuke visitekaartjes
Het visitekaartje van Mr. Natsuminee met een leuke illustratie impact. Natuurlijk was de persoon zelf ook een schattig persoon om niet te verliezen aan het visitekaartje! 🙂

Dhr. Taka.
Geïllustreerde visitekaartje
Backless de Taka’s visitekaartje. Illustraties die aan de achterzijde zijn gekoppeld, zijn interessant! In het artikel “samenvatting van dingen dacht bij het maken van een persoonlijke visitekaartje”, introduceer ik de geschiedenis van het maken van dit visitekaartje.

Mr. Mito.
Paarse visitekaartje
Het visitekaartje van het MIT van Voyage Note. De paarse gebruikt voor het geheel is elegant als een accent op de voorkant en de paarse gebruikt voor het geheel op de rug.

Daarnaast was ik in staat om een heleboel unieke visitekaartjes, zoals degenen die handgeschreven berichten toegevoegd aan de Memo kolom en degenen die papier gebruikt met een lame gevoel te ontmoeten! Introduceer uw coole visitekaartje met alle middelen!

Delen
Opmerkingen
6 feedback naar “een prachtig visitekaartje ontwerp 2013 editie van Japans actief in de web-industrie”
Oni-neko Shimbun 2013/05/30 Let’s do Okiri van:
Donderdag, mei 31, 2013 12:08 am
[…] […]

ASTARCUBE, [dagelijks] 05.30 uit het afval van smaak:
Donderdag, mei 31, 2013 1:45 am
[…] Een leuk visitekaartje ontwerp van een Japans die actief is in de Web Industry 2013 Edition Oh, dit is indrukwekkend. Kom er eens aan denken, ik wilde opnieuw mijn eigen visitekaartje maken. Ik heb geen tijd voor dat… maar ik was een beetje gemotiveerd om te produceren, dus laten we eens kijken naar de gelegenheid en erover nadenken. Geplaatst op 23:48 op 30 mei 2013. Post Categorieën: dagboek naar oude artikelen […]

Van Yoshi Yano:
Donderdag, juni 2, 2013 4:53 am
Dank ^o^ u voor het op te zetten.
Ik kon geen visitekaartjes uitwisselen met iedereen, maar ze zijn allemaal echt leuke visitekaartjes!

Ik ging naar ons evenement in Vancouver. manacelli’s portefeuille RI:
Donderdag, juni 11, 2013 10:01 am
[…] Dus, kijk dan voor wat voor soort visitekaartje je mana gaf vanaf hier! […]

Verrast! Er was een illustratie die ik tekende op die super beroemde blog!! (Vlucht-boarding) van yossense:
Juni 12, 2013 10:40 am
[…] […]

Ik heb drie dagen doorgebracht met Senna van de Ubusuya in Vancouver. Seminars, feesten, etc.! – WebCake – Web Cake van:
7 juli 2013 11:02 am
[…] […]

Nieuwsbrief
We sturen u de laatste informatie over webproductie, aankondigingen van het WebCreator-vak en de recente status van de mensen op regelmatige basis. Gelieve te registreren! Natuurlijk is het gratis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *