We hebben het ontwerp van onze visitekaartjes vernieuwd.

We hebben het ontwerp van onze visitekaartjes vernieuwd.

Super print, een visitekaartje drukkerij dat ik altijd zijn schulden, toegevoegd nieuw papier en optionele verwerking, dus ik dacht dat ik wilde het ontwerp van mijn visitekaartje te veranderen, dus ik probeerde het met opwinding! Ik maakte een eenvoudige visitekaartje en een optionele processing design visitekaartje, dus ik zal proberen om een artikel te schrijven met dank aan Super print!

Super
Super

Ik heb opnieuw een visitekaartje gemaakt.
Wat de hel patroon ogen w
Het transparante visitekaartje dat ik voor een lange tijd heb gebruikt, is ook een favoriet, maar omdat het plastic is, is het oppervlak gemakkelijk beschadigd en is het moeilijk te lezen. We hebben ook de portfolio site vernieuwd, dus hebben we besloten om onze visitekaartjes opnieuw te ontwerpen.

nieuw-visitekaartje
Een design-georiënteerd visitekaartje. Omdat ik het ontwierp in de optionele verwerking etc. in de Prime, zal ik de specificatie introduceren.

Papier-wit metaal
whitemetal
Het papier is gemaakt van wit metaal papier uit de serie metallic Pearl Business Card. De glitter die dun schijnt op een witte achtergrond is geweldig! Metaal en parel papier zijn ook verkrijgbaar in goud, roze en zilver. Het zal worden afgewerkt in een stijlvol en prachtig ontwerp!

Optie bewerking 1 – transparante folie stampen
Haku
Het patroon van de achtergrond wordt onderworpen aan folie stampen. U kiezen uit verschillende kleuren zoals goud, zilver, zwart, wit, hologram, Pearl, enz., maar deze keer koos ik transparante folie. Ik denk dat het patroon zweeft door de hoeveelheid licht, en het combineert goed met het papier van wit metaal. Grote tevredenheid!

Optionele bewerking 2 – leer knippen
Laser
Ik probeerde het vlinder patroon te knippen met behulp van een nieuw toegevoegde, fijne cut-out leer knippen. Afhankelijk van het idee, het lijkt te kunnen uitdrukken variously! Het is belangrijk op te merken dat de sterkte van het papier afneemt wanneer het gebied van het uitgesneden deel toeneemt.

Een heleboel andere nieuwe papier!
Er zijn nog veel meer dingen die u zich zorgen moet maken in het nieuwe document dat deze keer is toegevoegd. Ik wil het allemaal proberen als ik een kans heb:).

Brief pers

Bij brief pers verwerking wordt brief pers uitgevoerd met ruw geweven papier. Ik heb dit al geprobeerd met een andere versie van het visitekaartje! “Een prachtig visitekaartje ontwerp voor Japanse mensen actief in de Web Industry 2013 Edition” is een show. Omdat het alleen stampen, niet afdrukken, het ontwerp kan worden beperkt, maar de eenvoudige schoonheid is aantrekkelijk.

Premium mat zwart
Zwarte
Premium Matte Black voelt zo vochtig en mat dat je het niet als papier bedenken als je het aanraakt! Dit is ook een stempel alleen. Het wordt aanbevolen voor degenen die willen een cool ontwerp toch in compatibiliteit met zwarte folie!

Biologisch bruin
Brown
Natuurlijke en rustieke papier, biologisch bruin. Het lijkt te eindigen in een zacht, warm ontwerp dat niet kan worden uitgedrukt met andere papieren.

“Er zijn te veel vellen papier om je zorgen over te maken, dus ik kan niet kiezen! U papier selecteren in de toepassing, afbeelding en prijs in de handleiding voor het selecteren van papier. Als u eerst over het papier nadenkt en doorgaat met het ontwerp van het visitekaartje, lijkt het een creatieve afwerking te zijn die niet op het web kan worden uitgedrukt!

Otoku coupon code
Ik ben altijd dank verschuldigd aan Super print, dus als u de verwijzingscode “82901998” invoert wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u een korting van 5%! Probeer het eens:)!

Delen
Opmerkingen
2 feedback naar “nieuw visitekaartje ontwerp”
De ontdekking van vandaag Van cosmixxx:
Vrijdag, juli 16, 2013 5:51 pm

Vanaf Matsuda Yoshinobu:
Oktober 16, 2013 12:37 pm
Ik heb een visitekaartje gemaakt! Deze keer, het was voor het bedrijf, maar ik zou het graag gebruiken voor mijn persoonlijk gebruik de volgende keer. Het was handig om te kunnen controleren alle op het web ♪ dank u voor het gebruik van de introductie code.

Nieuwsbrief
We sturen u de laatste informatie over webproductie, aankondigingen van het WebCreator-vak en de recente status van de mensen op regelmatige basis. Gelieve te registreren! Natuurlijk is het gratis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *