Een leuk visitekaartje ontwerp van de Japanners die actief is in de Web Industry 2018 Edition

Een leuk visitekaartje ontwerp van de Japanners die actief is in de Web Industry 2018 Edition

Dit jaar houden we “Design Thinking seminar” op verschillende plaatsen met de blog van Mr. YAT of YAT. Ik had de gelegenheid om met veel mensen daar te praten, en ik was in staat om veel visitekaartjes te krijgen! Dank u! Deze keer zal ik de een van een mooi ontwerp uit de visitekaartjes die ik kreeg direct introduceren! Raadpleeg het ontwerp wanneer u een visitekaartje aanmaakt!

Mijn visitekaartje is zo.
nieuw-visitekaartje
Bekijk het verleden artikel “nieuwe visitekaartje ontwerp” voor specificaties zoals papier en opties!

Trouwens, we zijn op zoek naar deelnemers aan het Web Design Thinking seminar in Hiroshima dat op zondag 23 september 2018 in Hiroshima gehouden wordt! Ruil mijn visitekaartje met uw visitekaartje met alle middelen!

Ik kreeg een leuk visitekaartje.
Van het visitekaartje dat je hebt ontvangen, “Dit is! Ik wil graag enkele dingen introduceren die ik dacht. Sorry ik kan niet alles posten…! Simpel design spul is vooral over papier en verwerking, dus let op dat punt!

Alle visitekaartjes hebben de toestemming van de betreffende persoon en we controleren ook de informatie die moet worden gepubliceerd en de informatie die moet worden vervaagd.

Meneer YAT.

Ik heb visitekaartjes tot nu toe meerdere malen ontvangen, maar dit is de nieuwste versie! De bekende illustraties zijn intact, en elegante rood en goud folie stempelen is cool!

Dhr. NAYO.

Het zachte kleurenschema is een mooi ontwerp. Het proces van het maken van een visitekaartje is “de private Business Card is vernieuwd. Het is ge├»ntroduceerd in het artikel.

Kabuto-San

In de rechterbovenhoek van het visitekaartje is een tas gemaakt van kleine origami! Het is een apparaat dat niet kan worden vergeten zodra je het krijgt. Kinderen en buitenlanders zullen ook blij zijn!

Yasunobu Ikeda (ICS)

Het wordt verwerkt met brief druk op dik papier met ruwe textuur. Het grote logo is indrukwekkend! Ik hou ook van het astringerende kleurenschema dat de verzadiging liet vallen.

Mevrouw Ayayoko

Een visitekaartje ontworpen met Futaba motief. Een daarvan is transparante folie stampen en de andere is uitgesneden. Volgens de persoon zelf, de helft vertegenwoordigt “ik” en de helft van het gat vertegenwoordigt “u”, en het is mogelijk om te superimpose en kijken naar andere dingen, en het lijkt te hebben gemaakt met de betekenis “Ik zal staan dicht bij u en steun het”!

Nanane Uchida

Het is een visitekaartje dat je in een oogopslag zien dat wat je wilt is tomaten w handgemaakt gevoel met knippen en geplakt tekenpapier is ook geweldig!

Hiroshi Nakamura (fonogram)

Een glad papier visitekaartje dat een kaart nabootst. In dit bedrijf, de cijfers en markeringen zijn verschillend voor elke werknemer, en de charme die u wilt verzamelen net toevallig!

Mari Saito (GEDURFD creatief)

Zilver metallic stempelen is cool! Het is uitgegroeid tot een samenhangend ontwerp met precies uitgelijnd de breedte van het tekstdeel!

Takaaki Yokoyama (mechanisme ontwerp)

Het is een mysterieus ontwerp dat de indruk verandert afhankelijk van de kijkhoek door het logo merk door de verwerking van Devos op het papier van ruwe textuur te steken. Ik raak het gewoon aan met mijn vinger w

Mio-San

Omdat zwart papier niet gemakkelijk te zien is, is het alleen maar indrukwekkend! Bovendien is de marge koel gevuld met een transparante nacht.

Takashi Kitamura

Een visitekaartje met een donkerblauw kleurenschema en illustraties. De indeling voor het centreren van het pictogram is mogelijk ongebruikelijk.

Dhr. Haradakenichi

Een semi-transparant visitekaartje dat je door de andere kant zien. Impact geweldig! Eenvoudig ontwerp schijnt!

Chocobanditz

Chocolade illustraties en kleurrijke geometrische patronen zijn stijlvol design. Het is een schattigheid verdubbeling in een grote ronde ed.

Shiori-San

Het is een handgeschreven visitekaartje! De aquarel van de vier hoeken heeft een goed gevoel en een vlek is naar buiten gekomen! Het kleurenschema en de kleur voorwaarde waren verschillend van de ene visitekaartje naar de andere, en het was leuk om gewoon naar verschillende variaties te kijken!

Marie Suenaga

Ik druk boekdruk op dik, ruw papier. Goud folie stampen op de wassende maan! Het is een eenvoudige maar verfijnde visitekaartje.

Hidee Yamamoto en Tomoko Ikeda (GREENFIELDGRAFIK INC.)

Het is iets korter dan de normale grootte van het visitekaartje, maar het is een vrij moeilijk papier, dus zelfs als het klein is, heeft het een grote aanwezigheid!

ERI Tsuruma

Ontwerp verpakt met aandacht voor detail, zoals het hebben van een hoek cirkel alleen in de linker en rechterbenedenhoek, en folie stempelen alleen het patroon van het logo en de achterzijde. Het is een zeer elegante indruk.

Ochi-San

Het is goed! Hoe dan ook, het papier van een soepele aanraking! De manier van het nemen van de marge is mooi, en de balans van het beeld van ei-over rijst blijft een indruk w

Dhr. Takida

Als u een foto van uzelf op uw visitekaartje hebt, u uw naam en gezicht samen te herinneren! Er is een handgeschreven brief op de achterzijde…! Dank u! Het was een visitekaartje waar ik herinnerde me alle naam, gezicht, en wat ik sprak over:)

Namalukewarm onigiri-San

Losse illustratie is een mooie visitekaartje. Onigiri is “Ik ben brood!” Omdat het lijkt te wachten op Tsukkomi te zeggen, de persoon die het visitekaartje kreeg Geef het aan de tsukko w

Kyoko Kato

Het is metallic papier en het is de indruk dat het helder schijnt, afhankelijk van de kijkhoek. Het personage dat iets op de achtergrond is verborgen is ook modieus!

Yu Muramatsu

Het visitekaartje van de persoon die de foto van het hoofd insect neemt. Het is uniek hoe Arinko de personages draagt! Op het moment dat ik de foto van het insect zag, zei ik: “N!? Ik herinner me denken w

Haiji-San

Illustraties die op een warme manier zullen worden genezen, zijn een schattig visitekaartje. Aan de achterzijde zijn er ook werken en QR-codes die ik tot nu toe heb getekend, en ik denk dat ik ter plekke kan praten over illustraties toen ik een visitekaartje ontving.

Hirozumi Shimizu

Het visitekaartje van de ontwerper die het Japanse stijl ontwerp voorstelt. Het wordt geassocieerd met de Japanse cultuur van het gebruik van Japans papier en het gebruik van kleur.

Dhr. Kunio TOKIWA

Omdat ik een Illustrator ben, is het een visitekaartje dat gemakkelijk te begrijpen is wat voor soort illustraties van smaak worden getekend. De felle kleuren zijn ook prachtig.

Toshitaka Matsuoka

Dit visitekaartje was zeer indrukwekkend met de mysterieuze titel en foto van “Web Designer die een tank kan rijden”. Als je een zeldzame hobby of speciale vaardigheid hebt, is het gemakkelijk om te onthouden of je een foto als deze plaatst!

Zie het artikel over het ontwerp van visitekaartjes dat ik in het verleden heb geschreven!

Een leuk visitekaartje ontwerp van de Japanners die actief is in de Web Industry 2013 Edition
Een verscheidenheid aan leuke visitekaartjes ontwerpen voor degenen die actief zijn in de binnenlandse web-industrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *