Zelfs als je geen vertrouwen hebt in het kleurenschema! Kleurenschema-tools gebruiken die het webdesign leuk zullen maken

Zelfs als je geen vertrouwen hebt in het kleurenschema! Kleurenschema-tools gebruiken die het webdesign leuk zullen maken

Ik kreeg een aantal meningen van degenen die het artikel zagen “denken over webdesign uit het kleurenschema” dat ik eerder schreef, “Ik kan het niet goed gebruiken, zelfs als ik denk dat het een goed kleurenschema is”. Zeker, het is moeilijk om te weten hoe je een mooi kleurenschema in het ontwerp opneemt. Deze keer zal ik je laten zien hoe je het kleurenschema opneemt in het webdesign met behulp van de online tool “Web Color Scheme tool ver 2.0”, die een kleurenschema eenvoudig voorstelt.

Basiskleuren schema met het gereedschap webkleurenschema
Allereerst, over dit “Web Color Scheme tool ver 2.0”. Als u één themakleur kiest, is het een kleurenschema dat een kleurenschema voorstelt dat overeenkomt met de kleurcombinatie. Omdat u het kleurenschema aanpassen tijdens het bekijken van het voorbeeld van de website, wordt het ook aanbevolen voor beginners!

Kleurenschema met oranje themakleur met kleurverandering van verzadiging en helderheid
Een voorbeeld van een kleurenschema op basis van Oranje met een tint verschil van 0 graden. Wanneer het tint verschil is ingesteld op 0 graden, wordt het kleurenschema in dezelfde kleur gemaakt (de kleur die de helderheid en verzadiging van dezelfde kleur heeft gewijzigd). Het ziet er harmonieus uit, maar er is geen accentkleur, dus het heeft een vage algehele sfeer.

De tint verschil tot-45 graden door dat.

Kleurenschema met licht verschillende tinten
Het is gekleurd door het afstemmen van de soortgelijke kleur (de kleur ernaast in de tint ring van 12) en dezelfde kleur, en het is netjes geharmoniseerd door het veranderen van de kleur een beetje. Ik ben niet zeker van het kleurenschema! Voorlopig denk ik dat het goed is om het tint verschil te proberen op 30-graden tot 60 graden.

De toepassing Web Color Scheme tool gebruiken
Daag de complementaire kleur kleurenschema!
U ook de opmerkingen voor het hulpprogramma webkleurenschema lezen.

Het tint verschil kan 180 graden zijn, d.w.z. een complementair kleurenschema, maar in de meeste gevallen is het overkill. Als u niet bekend bent met de verwerking van kleur, laten we het verschil in tint verkleinen.

Zoals u zien, zijn kleurenschema’s met complementaire kleuren moeilijk te hanteren. … Als je dat zegt, zul je het willen proberen, zelfs als je een ontwerper bent!? Zeker, alleen het regelen van de complementaire kleur Solid coating zal eindigen met teveel, maar je prachtig harmoniseren door het onderdrukken van het punt en het toevoegen van ontwerpelementen anders dan kleur.

Strategie 1: kleur soortelijk gewicht
Bij het gebruik van complementaire kleuren, in plaats van kleurenschema’s tussen de gekoppelde kleuren in dezelfde snelheid, zijn ze goed geharmoniseerd door het scheiden van de kleuren die worden gebruikt in de Main en de kleuren die worden gebruikt voor accenten. Als de hoofdkleur bijvoorbeeld blauw is, gebruikt u de complementaire oranje of gele kleur gedeeltelijk, zoals alleen de menubalk en alleen de knop.

Overweeg het percentage geaccentueerde kleuren bij het gebruik van complementaire kleuren
De afbeelding hieronder met alleen de CTA-knop ziet er rustiger uit dan de afbeelding hierboven met geel als geheel.

Strategie 2: structuren gebruiken
Gebruik texturen in plaats van effen coating om textuur te geven.

Complementaire kleur kleurenschema met bruin als de hoofdkleur
Stel het kleurverschil in tussen oranje en bruin met lage helderheid en verzadiging tot 180 graden. Groen en helder blauw werden gekleurd. Ik zal proberen om een textuur toe te voegen, want het is niet genoeg als het is zoals het is.

Structuur toevoegen aan de menubalk op de achtergrond

Voorheen introduceerde Photoshop VIP “grunge Texture materiaal dat kan worden gebruikt voor achtergrond ontwerp, 300 vellen. Selecteer een structuur van een vergelijkbare kleur. Textuur toegevoegd aan de achtergrond en de menubalk. Ja, het is leuk.

Strategie 3: patronen gebruiken
Gebruik het patroon om een licht zoemend ontwerp te maken.

Complementaire kleur kleurenschema met roze als de belangrijkste

De themakleur is roze. Beige en bleke groen werden weergegeven wanneer het tint verschil 180 graden was. Ik geloof dat roze, beige en goud de leukste kleurenschema’s ter wereld zijn. Laten we een patroon maken om het nog leuker te maken. Ik gebruik “patroon koeler” die ik opnieuw en opnieuw geïntroduceerd deze keer. Kijk eerst naar het patroon dat lijkt te passen bij het ontwerp van de site.

Hoe te gebruiken patroon koeler
Klik op het patroon om dit scherm te maken. 1. Kies een van de kleuren 2. Plak de kleur van het themakleur van het webkleurenschema 3. Maak een kleur die de themakleur lichtjes verandert in de andere kleur 4. Klik om naar het volgende scherm te gaan.

Voeg een patroon toe om het levendig te maken
U het downloaden door een grootte in het volgende scherm te selecteren en op grootte toepassen te klikken. Toen ik een patroon op de achtergrond, het werd prachtig om te voelen als dit. Het lijkt meer schattig te worden wanneer ik een handgeschreven stijl lettertype etc. toevoegen. Spannende.

Strategie 4: Foto’s gebruiken
Als u een foto gebruikt die is geordend in een vergelijkbare kleur, krijgt deze een totaal andere indruk, zelfs in dezelfde tint.

Blauw is de belangrijkste complementaire kleur kleurenschema

Wanneer blauw is ingesteld op-180 graden, groen en licht geel. We gebruiken een foto met dezelfde kleur als degene die je hebt gekozen. U zoeken op kleur in Google Afbeeldingen zoeken, maar vanwege auteursrechten, gebruik ik meestal deze site:

Fotomateriaal Ashisei (gratis)
Voorraad. XCHNG (gratis)
Fotolia (toeslag)
iStockphoto (toeslag)
Een foto gebruiken in de achtergrond van het kleurenschema

Deze keer ga ik Fotolia proberen. U zoeken op kleurnaam:). Toen ik naar “Blue” zocht, vond ik een foto van de blauwe lucht en de zee. Laten we eens kijken naar een kleur die lijkt op de themakleur. Het kan worden gecorrigeerd in Photoshop, zelfs als het iets anders is. Als de afbeelding is afgesneden, laten we de achtergrondkleur overvloeien door het verloop en de rand met dezelfde kleur te vervagen. Voeg hooglichten en schaduwen toe aan de menubalk voor een driedimensionaal effect.

Is het gemakkelijk & een beetje moeilijk te gebruiken “Web Color Scheme tool ver 2.0”? De methode van webdesign. Kleurenschema is een belangrijk element, maar laten we nadenken over het gebruik van texturen, Foto’s en patronen om er het meeste uit te halen! Echter, als je te verstrikt bent in deze methode, je niet komen met een gratis idee. Kijk altijd naar verschillende designs, laten we de goede punten naar buiten brengen!

Delen
Opmerkingen
“Zelfs als je geen vertrouwen hebt in het kleurenschema! 14 feedback over “hoe te gebruiken kleurenschema tools” dat zal leuk webdesign
links voor 2010-08-1 ononolab. COM7 months ago
Maandag, augustus 18, 2010 5:01 am AM
[…] […]

Waar u het gereedschap kleurenschema gebruikt. Van kleur kleur vierkant verzonden door Color Coordinator:
Maandag, augustus 18, 2010 2:56 pm
[…] Als het beleid van het kleurenschema en het draadframe zijn voltooid, zal de ontwerper hun best doen. Zoals je zien in het artikel van het Web Creator box, is het niet echt gewoon een tool, dus je moet beslissen over de details. […]

Muis ‘ s wax, blog archief, Petit nieuws diverse opmerkingen van:
Maandag, augustus 18, 2010 3:18 pm
[…] Het is belangrijk om je lichaam terug te krijgen. [Ontwerp]-zelfs als u niet zeker bent van het kleurenschema! Het gebruik van kleurenschema-tools die het webdesign leuk zullen maken. W… Benribenri. 18 augustus 2010 in […]

[Koppelingen] samenvatting op basis van ontwerp artikelen (augustus 3e week) Bonnie stijlen. Meer:
Maandag, augustus 21, 2010 10:21 pm
[…] […]

Wat vind je van het Cheat boek? Uit de boek Review Blog:
Oktober 4, 2010 11:23 pm
[…] Zelfs als je geen vertrouwen hebt in het kleurenschema! De kleurenschema tools en gebruik dat je zult houden web design… U. Strategie 1: bij het gebruik van de specifieke zwaartekracht van de kleur complementaire kleur, in plaats van het kleurenschema tussen de gekoppelde kleuren in dezelfde snelheid, het harmoniseert goed door het scheiden van de kleuren die worden gebruikt in de Main en de kleuren die worden gebruikt voor accenten. Als de hoofdkleur bijvoorbeeld blauw is, is de complementaire oranje of gele kleur alleen in de menubalk, alleen de knoppen… Van Hatena bladwijzer […]

Over het plannen van kleurenschema……. Van basisontwerp:
Maandag, november 16, 2010 3:15 am
[…] Zelfs als je geen vertrouwen hebt in het kleurenschema! Het gebruik van de kleurenschema tools die u zult houden web design […]

Artikelen voor het cultiveren van uw WEBONTWERP kleurenschema Sense 20 selecties + alpha. Van webproductie:
December 23, 2010 6:11 pm
[…] (3) zelfs als u niet zeker bent van het kleurenschema! Het gebruik van de kleurenschema tools die u zult houden web design […]

Ik wil deze Capture! Ik vraag me af of ik het zal kopen. Start uw eigen bedrijf! Van de kunst van het gebruik van net Business:
Maandag, april 1, 2011 1:18 pm
[…] Zelfs als je geen vertrouwen hebt in het kleurenschema! De kleurenschema tools en gebruik dat je zult houden web design… U. Strategie 1: bij het gebruik van de specifieke zwaartekracht van de kleur complementaire kleur, in plaats van het kleurenschema tussen de gekoppelde kleuren in dezelfde snelheid, het harmoniseert goed door het scheiden van de kleuren die worden gebruikt in de Main en de kleuren die worden gebruikt voor accenten. Als de hoofdkleur bijvoorbeeld blauw is, is de complementaire oranje of gele kleur alleen in de menubalk, alleen de knoppen… Van Hatena bladwijzer […]

Van dearworldjay:
November 24, 2011 3:08 pm
Is het vreemd dat het gele karakter beter gezien kan worden door de soortelijke zwaarte van de kleur?

Wordt de meerderheid meer ondersteund in het ontwerp?
Of is de minderheid meer artiest?

In drie patronen, bijvoorbeeld patronen, Foto’s en texturen
Als u een stemming zou krijgen en zou beslissen over een ontwerp met veel stemmen
Ik begrijp het, maar ik kom nu niet naar de PIN.

Betekent design het communiceren van je gevoeligheden?
Dan is het beter om verschillende mensen hun mening te laten uiten.
Betekent dit dat je je gevoeligheid gaat verbeteren?

Is het onmogelijk om zelf te leren als programmeren?

Web shop site Ik ben bookmarking 65. In het vak Web Creator:
Donderdag, januari 20, 2012 5:29 am
[…] Het webkleurenschema versie 2.0 is een hulpmiddel dat een kleur voorstelt die bij het selecteren van een kleur past. Ik schreef eerder “zelfs als je niet zeker bent van het kleurenschema!” Het artikel “hoe te gebruiken en kleurenschema tools” dat je wilt Web Design kan nuttig zijn. […]

Als u gaat studeren kleur of problemen met kleurenschema’s Van WSMH:
Donderdag, januari 4, 2013 10:50 pm
[…] […]

Bepaal de kleur van de afbeelding. Vanaf win201302blog:
Maandag, april 1, 2013 1:55 am
[…] Zelfs als u niet zeker bent in de “Web Color Scheme tool ver 2.0” kleurenschema! Het gebruik van de kleurenschema tools die u zult houden web design […]

13 artikelen waar ik naar mocht verwijzen toen ik mijn eigen WordPress-thema van de amateur maakte Vanaf Namara Harutomo-Ryu:
Vrijdag, mei 9, 2013 9:29 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *